“No defallirem en la tasca de tirar endavant l’Entitat, ara és el moment de reorganitzar, adaptar i actualitzar, però tot això no serà possible un cop més sense el vostre suport i la vostra implicació”.

Sembla que la situació es relaxa i permet seguir i engegar algunes activitats que van aquedar aturades fa uns mesos.

L’Aula de Gralla reprèn les classes aturades el passat més d’octubre, mantenint la matricula oberta a nou alumnat i amb l’esperança de poder acabar el curs amb gralleres i grallers preparats per tocar a les properes Festes d’Esplugues…

Els Tallers de Música continuen, ara presencialment, les seves classes de guitarra, baix i contrabaix i contribuir a la formació de musics que de ven segur ens acompanyaran en el futur.

L’educació en el lleure en què participen menors de 18 anys són una eina educativa de primer ordre i una gran oportunitat perquè nens, nenes i adolescents gaudeixin d’un lleure de qualitat amb transmissió de valors positius que els ajuden a créixer. En aquest àmbit hem reprès l’activitat educativa diària: matins l’Agalaia i tardes: La Rauxa, amb propostes que t’acompanyin allà on siguis, és per això que us proposem els nostres tallers per a infants, famílies i professionals de l’educació en modalitat mòbil. No només les pantalles ens acompanyaran, podreu apropar-vos a recollir el material necessari per desenvolupar la proposta a casa, al parc, etc.
Atentes a les properes informacions

El CAU també reprèn la seva activitat amb l’equip de Caps molt compromès amb la continuïtat presencial de les activitats de lleure i formació dels infants i adolescents.

Pin It on Pinterest

Share This