FESTIVAL ARRELA'T -MÚSICA-CANÇÓ-DANSA_ D'ARREL

Arrela’t

Arrela’t és un festival de música i dansa folk que es celebra el darrer cap de setmana d’octubre, coincidint amb la Castanyada.

El Pati Blau

El Pati Blau és l’espai mensual on es presenten llibres d’autores que escriuen  en català. Volem que aquest espai serveixi per visibilitzar dones que escriuen i ho fan, a més, en català.

abril literari

L’Abril Literari és una proposta en la que durant tot el mes d’abril s’hi programen diferents activitats amb l’objectiu de promoure la literatura, els escriptors i escriptores i les obres escrites d’arreu del territori.

Fira de Nadal

Com és tradicional al desembre, les fires de Nadal formen part del paisatge dels pobles i ciutats. La Fira de Nadal d’Esplugues n’és un bon exponent.

Caminada d’Esplugues

La Caminada és una activitat que organitza anualment el Centre Excursionista Esplugues que consta de dos itineraris diferents per Sant Pere Màrtir.

Diàlegs sota la sorra

Diàlegs sota la Sorra es un espai de solidaritat internacionalista que no vol restar al marge ni expectant davant les injustícies sofertes pels pobles que pateixen desigualtats i violència. Volem donar a conèixer i mostrar el suport i la solidaritat.

EL NADAL DE l’ENTITAT

EL NADAL DE l’ENTITAT

CLICA PER SEGUIR  LES ACTIVITATS                         No sabem quan, com o per què neix aquesta tradició però si que tenim la certesa que es perd en el temps.Joan Amades recull en el Costumari versions molt diverses però que tenen el Tió de Nadal com a protagonista...

ARRELA’T – CANÇÓ MÚSICA DANSA

ARRELA’T – CANÇÓ MÚSICA DANSA

El Festival Arrela’t des dels seus inicis vol aportar a Esplugues una proposta cultural i musical de primer ordre, on puguem gaudir dels artistes més destacats del moment i de propostes més atrevides que actualitzen i revisen l’ampli repertori musical del país, sense...

CAMINADA D’ESPLUGUES A COLLSEROLA

CAMINADA D’ESPLUGUES A COLLSEROLA

Des del 1997 el Centre Excursionista Esplugues organitza la Caminada d’Esplugues a Collserola. La Caminada és una activitat popular, no competitiva i adreçada a persones de totes les edats. No hi ha qualificació, ni marques a batre, es tracta d’un recorregut apte tant...

ABRIL LITERARI 2022

ABRIL LITERARI 2022

L’ABRIL LITERARI és una proposta en la que durant tot el mes d’abril s’hi programen diferents activitats amb l’objectiu de promoure la literatura, els escriptors i escriptores i les obres escrites d’arreu del territori.

EL PATI BLAU AMB MAIA VILADOT

EL PATI BLAU AMB MAIA VILADOT

Maia Viladot serà la convidada del mesde febrer. Ens portarà el llibre "Disset esclats", en el que ens presenta les vivencies d'onze dones. Veniu a fer tertúlia acompanyada d'una copa de vi! Serà l'últim dijous de febrer, día 24 a les 20h a l'Espluga Viva.

Pin It on Pinterest

Share This