L’Espluga Viva us desitja un bon Nadal i que tingueu una bona entrada d’any 2021. Hem de superar aquest any de pandèmia i seguir amb l’esforç que hem hagut de fer per no sucumbir i seguir amb les activitats de lleure, l’activitat de muntanya, les activitats d’àmbit social i l’activitat cultural tant maltractada. Per tant brinda, pels dies que venen i pels que vindran més tard. Per tota la bona gent que està al teu costat i pels que ja no estan. Pels bons moments i pels que no ho han estat tant, pels riures a destemps i per les llàgrimes eixutes. Tu brinda, brinda sense motiu i que el temps vagi passant. Brinda, perquè a patir d’ara puguis viure plenament cada dia de la teva vida, perquè el cert és que la millor època és la que vindrà i no la que avui deixes marxar. Brinda per les caigudes imprevistes que t’han fet més fort que mai i també per les passions que t’han fet avançar. Brinda, per omplir aquest nou any amb grans instants i perquè encara que no tinguis on escriure sempre et quedaran els marges. Brinda, brinda perquè ningú t’aturarà mentre encara segueixis lluitant. Brinda i brinda perquè el temps segueixi passant i tu continuïs brindant.
Nadala-2020

Pin It on Pinterest

Share This